Hirdetés

Jó Éjt október elsején, csütörtökön

|

Ez a szeptember igen eseménydúsan és lassan múlt el, reméljük októberben is sok élményben lesz részünk.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de a szeptember nálam örökkévalóságnak tűnt. Nem csak a suli miatt, hanem úgy általánosságban is.

Na de inkább térjünk át valami izgalmasabbra, a nap legnézettebb híreire. A 26+2 hír közül csupa tech hír állhatott fel a dobogóra, elsőként az AMD PhysiX-verő technológiája végzett, második lett a legújabb számítástechnikai Guiness rekord, harmadiknak pedig a Microsoft és a Windows 7 jövőjéről szóló cikkünk állt be.

Sok-sok hírünk volt még, ezeket itt tekinthetitek meg. Mára búcsúzom gyorsan, mert rettenetesen fáradt vagyok, ezzel indokolható a Jó Éjt Ligt érkezése is, majd rádiózás után Gyu tartja bennetek a közösségi szellemet.

Nem tudom, volt e már az alábbi alapmű, de ha éjszaka, akkor buli, ha buli, akkor RnR! Kiss - Rock and Roll All Nite!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)