Hirdetés

Jó Éjt október hetedikén, szerdán.

|

Ma Edgar Allan Poe halálának 160. évfordulója van: a nagy hatású író,költő műveit még manapság is érdemes olvasni...

Hirdetés

Épp, hogy beestem a szerkiből - nagy válsághelyzet támadt ma, de kivédtük. Holnap pedig ha a "Mennyekben Lakozó" is úgy akarja, akkor elmegy az újság a nyomdába...

Mai nyertes hírünk a Kylie Minogue klippályázat lett, amelyet Price visszatérése követett a Modern Warfare 2-be, majd a dobogó harmadik fokára az átnevezett Warcraft film és története került.

Elkerülve a hosszas beszédet (mert fogy az idő) további mai érdekességeink: Kiderült a Star Trek Online hajóinak listája (és egyelőre nincs benne Bird of Prey), új Death Rallyt emlegetnek a Max Payne készítőitől és a Gearbox egyik fejese szerint a könnyű öcsik miatt 40000-el többen vesznek egy játékot.

Persze ma is sok jó hírünk volt, például estére GSTV özön is keletkezett, kérlek olvassátok el/nézzétek meg azokat is.

Köszönjük szépen, hogy akkor is kitartottatok mellettünk, amikor mi a szerkiben szétizzadtuk magunkat és a vérnyomásunkat a plafonról szedegettük le. Holnap is legyetek velünk, jól van?

Ma esti dalunka  Bon Jovitól érkezik (dobosuknak szülinapja van):

Egyszer csak szombat este lesz (erre vágyom most nagyon)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)