Hirdetés

Jó Éjt október tizenegyedikén, vasárnap.

|

Amit ma a Tiszteletemben műveltetek... nem találom a szavakat...

Hirdetés

Kedves egybegyűltek! Nem semmi, ami történt a Tiszteletemben...2900+ hozzászólás...nem semmi :)

Engem ma ért el a fáradtság igazán a múlt heti kemény meló után, délután egyszerűen bealudtam... Ennek ellenére azért sikerült egy-két hírt kitenni. Amire a legkiváncsibbak voltatok az a következő heti videójáték megjelenésekről szóló hír volt. Sokan kiváncsiskodtatok arra, hogy Kína online játékokat állít le, és a Dust 514 trailere is sokaknak tetszett.

Egyéb érdekességeink - nagy funnak ígérkezik az új Mario & Sonic téliolimpiás játék, sokatoknak tetszett a mai játéközön ajánló a Twirl and Hurt és megnézhettétek, hogy egy magyar EVE Corporation milyen meccset vívott.

Ezeken kívül nem volt túl sok egyéb hír, de azok is érdekesek voltak - kérlek titeket azokat is olvassátok el.

Köszönjük, hogy félig elalvós napom ellenére is sokan itt voltatok, a tiszteletemhez pedig csak maximum respect járhat!

Ma is két NAGYON JÓ dal - a kétszeresen is esti kötődést Anette Olzon mutatja ma be nekünk Alyson Avenue nevű volt bandájával: Tonight is all YOu Get

Második dalunk a Def Leppardtól érkezik: Tonight

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)