Hirdetés

Jó Éjt október tizennyolcadikán, vasárnap.

|

A mai egy igen békés vasárnap volt - szerencsénkre a világ is így gondolta ezt...

Hirdetés

Csöndes, békés vasárnap volt ez, panaszra semmi ok - a hírek is szivárogtak, voltak videók is.

Mai legnépszerűbb hírünk egy nosztalgia mp3 lejátszóról szólt. Második legnépszerűbb hírünk a SAW rossz értékeléseiről számolt be, míg hamadik legnépszerűbb hírünk a szájról olvasó számítógépekről tudósított.

Mai érdekességeink - a DC Universe megmutatta Green Lanternt, kiderült, hogy a vancoveri téli olimpia érmeinek anyaga tartalmaz nyákokból visszanyert nemesfémeket s készült egy ingyenes Mod, amely a Doom 3-ból csinál középkori Steampunk környezetet - sőt fejlesztőeszközök is vannak hozzá.

Természetesen voltak egyéb érdekes híreink is, azokat is remélem elolvastátok.

Nagyon örülünk, hogy ma itt töltöttétek szabadidőtöket, holnap is tiszteljetek meg ezzel minket jó?

Mai dalunk nem az estéhez, hanem októberhez kapcsolódik: rocktóber:

Emlékszem nyolcadikos koromban a kádban süvöltve énekeltem, hogy Rocktóberben születtem ééééén! És Tunyó, Te is hiányzol...

S még egy dal Radics Béla emlékére: A Zöld, a Bíbor és a Fekete, Bill Kapitánnyal, Vikidállal, Varga Miklóssal és Tunyóval...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)