Hirdetés

Jön a Homefront: Ultimate Edition!

|

A THQ szerényen bejelentette a mérsékelt kritikai és szép bevételi sikereket elért Homefront gyűjtői kiadását!

Hirdetés

Tavaly júniusban adtunk róla hírt, hogy a THQ több stúdóját is felszámolja, többek között a Homefront fejlesztéséért felelős Kaos Studios-t is.

Időközben megerősítette a kiadó, hogy tervben van a Homefront 2, mi több fejlesztéséhez a Crysis készítőinek segítségét kérték. De mi a helyzet az első rész speciális kiadásaival? Az Ultimate Edition tartalmáról nem érkezett semmilyen felvilágosítás a THQ, vagy bármely híres áruház felől, de találgatásaink szerint tartalmazza majd az alapjáték mellett az összes eddig megjelent hibajavítást, egy 870-es Epxress puskát, valamint a The Rock és Fire Sale nevezetű multiplayer pályákat is. A THQ ehhez kapcsolódó hivatalos közleményéig még várnunk kell, addig meg elgondolkodhatunk azon, hogy a Crytek fejlesztésében várható folytatás milyen formában, minőségben és sztorival jelenik meg valamikor 2014-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)