Hirdetés

Jön egy játék, amiben nem rombolnunk kell a második világháborúban, hanem építenünk

|

A WW2 Rebuilder a háború után játszódik, és a támadások által megtépázott városokat kell rendbehoznunk.

Hirdetés

A játékok többségében úgy mutatják be a háborúkat, mintha azok csak abból állnának, hogy katonák lövik egymást kihalt terepeken. Pedig ott vannak a civiliek, akik a csatározások ártatlan áldozataiként próbálnak valahogy túlélni (ahogy azt a lelkünket megtépázó, 2014-es This War of Mine kiválóan demonstrálta), meg a politikusok, tábornokok, akik döntéseket hoznak, parancsokat adnak - a stratégiai játékokban többé-kevésbé őket alakítjuk.

Egy-egy háború végeztével romok maradnak, de a civilizáció nem tűnik el, a világot újra kell építeni. Erről szól a WW2 Rebuilder is.

Hirdetés

A PC-re készülő játékban az lesz a feladatunk, hogy a második világháborút követően európai városokat renováljunk, visszaállítva régi fényüket. Az első előzetes Londont mutatja be, de lesz például Varsó, illetve francia városok is. Belső nézetből játszva gyűjthetünk össze törmelékeket, felhúzhatunk vadonatúj épületeket, és még takaríthatunk is.

Megjelenési dátum egyelőre még nincs, de a Steamen már kívánságlistára lehet tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)