Hirdetés

Jönnek az öltönyösök - Sötét zsaruk 3. Premier kritika

|

Még 1997-ben, az első Men in Black igazán nagyot robbant a mozik vásznain. A morcos „K” ügynök (Tommy Lee Jones) beszervezte „J” ügynököt (Will Smith) és egy remek párosítással együtt mentették meg a világot az idegen söpredéktől.

Hirdetés

A filmet kiváló speciális effektekkel és remek humorral spékelték meg, amely tényleg hatalmas sikert aratott, míg a második rész - amelyben „J” kiütötte „K”-t és vissza kellett hoznia - már nem lett akkora siker. Sajnos híján volt új elemeknek, mindössze egy Tv sorozat következő epizódjának foghattuk fel a darabot. Végül elérkezett a harmadik epizód, a történet szerint „J” ügynök visszatér a múltba és megmenti K-t, na meg persze megtudja mitől olyan mogorva. Lássuk a sztorit!



Ügynökeink valójában nemlétező és szupertitkos párosa immáron jubileumi 15 éve őrzik a földönkívülieket bolygónkon.  Számukra a beszélő fal, vagy épp egy kínai büfé tele gusztustalan csápos, vagy éppen halfejű szörnyes idegenekkel teljesen érthető. Azonban, amikor a morcos, de magabiztos K ügynök felkínálja a világ összes titkát (de nem többet), akkor J ügynök úgy érzi, valami nincs teljesen rendben. Másnap reggel a fekete ügynökünk arra ébred, hogy K eltűnt, mint az a bizonyos kámfor. Sőt, egy párhuzamos valóságban találja magát, ahol egyszerűen K ügynök nem létezik, mert a társa meghalt, vagy negyven éve. Ezért Will Smith egy különös dologra vállalkozik a filmben: megpróbál visszautazni az időben 1969-be, mikor is a társát megölte Boris, Az állat (Jemanie Clement). Mindösszesen 24 óra áll a rendelkezésére, hogy a társát - és mint kicsit később kiderült, vele együtt az emberiség életét is - megmentse a teljes pusztulástól.

A premier kritika folytatása a CineStar honlapján olvasható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)