Hirdetés

Mivel készülnek legközelebb a Journey fejlesztői?

|

Olyan zseniális játékok után, mint a flOw, a Flower és a Journey már alig várjuk, hogy a Thatgamecompany bemutassa új játékát, amelyről most megérkeztek az első részletek.

Hirdetés

A Thatgamecompany már több alkalommal is bizonyította, hogy ha minőségi indie címekre vágyunk, akkor beléjük kell fektetnünk a bizalmunkat, elég csak a flOwra, a Flowerre és a Journey-re gondolnunk. A csapat azonban a Journey PlayStation 4-es megjelenését követően sem pihen, hiszen egy ideje már javában készítik következő projektjüket.

A csapat a hivatalos Twitter fiókjukat használták arra, hogy munkatársakat keressenek, amivel felfedték, hogy az új játékuk egy "kapcsolatalapú élmény" lesz, jelentsen ez bármit is. Az álláshirdetéseket tovább vizsgálva kiderült, hogy a Journey-ban bemutatkozó online elemeket a legújabb címükben szeretnék tovább fejleszteni. 

Ennél több információ nem igazán áll rendelkezésünkre a Thatgamecompany fejlesztéséről, hacsak azt nem vesszük figyelembe, hogy biztosan nem egy PlayStation-exkluzív játék lesz, amiben az is közre játszhat közvetetten, hogy a stúdió társalapítója, Jenova Chen 2013-ban kifejezte érdeklődését az Xbox One Kinectje iránt. 

Szerintetek mivel lep meg minket legközelebb a Journey fejlesztőcsapata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)