Hirdetés

A jövő zenéi

|

A minap több új érdekes, figyelemreméltó masina mutatkozott be a nagyvilág előtt. Valószínűleg mindegyik meghatározó útirányba tereli majd a kommunikéciós és mobiltechnológiát.

  • HP iPAQ Mobile Messenger A február 14-17. között megrendezésre kerülő 3GSM World Congress-en mutatják be hivatalosan is a HP új kütyüjét. Gyakorlatilag az alábbi kép már mindent elmond, a készülék remek ötvözete a kézitehcnológia összes képviselőjének, így a PDA-knak, telefonoknak, zene-és videólejátszóknak, fényképezőknek, nomeg a napestig sorolható dolgoknak.
  • Pantech&Curitel PH-L4000V A Pantech&Curitel nagy előrelépést tett mind design, mind minőség és szolgáltatás ügyileg. Az ő új mobiltelefonjuk nem holmi VGA fényképezőket mutat be tartozékként, hanem egy valóságos kamerára épül. A gépezet egy 2,1 megapixeles CCD szenzoros, autófókuszos kamerával van ellátva, mely 2x-es optikai zoomra képes. Rengeteg szolgálatás, igen kecses forma - nem is csoda, hogy megnyert egy európai designversenyt.
  • T-Mobile MDA IV PDA, vagy mininotebook, a lényeg, hogy a T-Mobile egy új, VGA képernyős kommunikátort mutatott be. A háromsávos UMTS, Wi-Fi, Bluetooth technológiás szerekezet sokak szerint könnyedén maga mögé utasítja majd az új 9500 kommunikátort. Az MDA IV-et egy 520 Mhz-s XScale processzor hajtja, Windows Magneto rendszer társaságában. Megjelenése a piacon valamikor ezév nyarán várható.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)