Hirdetés

Jövőre csúszott az Evil Genius 2 is

|

Tovább várat magára az Elixir Studios kultikus játékának folytatása.

Hirdetés

Aki szerette volna, már bepótolhatta a legelső Evil Genius játékot, ha máshogy nem, hát júniusban, amikor átmenetileg ingyen osztogatta a jogokat megkaparintó Rebellion. Így készítették elő a terepet a folytatásnak, amely kapcsán sokáig csak az volt biztos, hogy egyszer majd jön, ám a nyári PC Gaming Show során végre láthattuk a játékmenetét is. Azoknak viszont van egy rossz hírünk, akik dörzsölték a tenyerüket az Evil Genius 2: World Domination idei debütálása miatt: ez már biztosan nem fog bekövetkezni. 

Hirdetés

A stúdió a hivatalos Evil Genius Twitteren jelentette be a lehangoló hírt, miszerint meghiúsult a folytatás 2020-as megjelenése, amiért legfőképpen a koronavírus-járványt okolhatjuk, ugyanis a fejlesztők otthonról tudnak csak dolgozni, ez pedig megnehezítette a haladást. Cserébe viszont a csúsztatással kapott időt fel tudják arra használni, hogy még jobb legyen a végeredmény.

A csapat egyelőre nem határozott meg új dátumot, csupán annyit tudni, hogy az Evil Genius 2: World Domination 2021 első felében várható, de a következő hónapok során többet is megmutatnak majd a játékból, részleteket kapunk a zárt bétáról és valószínűleg a megjelenésen is pontosítanak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)