Hirdetés

A Wii U lesz a távirányítónk?

|

A Wii U televíziós szolgáltatása Amerikában és Kanadában már decemberben rajtol, hozzánk csak valamikor jövőre ér el.

Hirdetés

A Nintendo hivatalos sajtóközleményben értesítette Európa népességét arról, hogy a Wii U televíziós szolgáltatása, a Nintendo TVii idén már biztosan nem fog élesedni az öreg kontinensen, ám az amerikai és kanadai debüt ettől még ugyanúgy meglesz tartva.

Az európai dátumról csupán annyit tudtak mondani biztosra, hogy 2013-ban elrajtol, de közelebbi adatot csak a későbbiek folyamán tudnak nekünk ígérni. A Nintendo TVii segítségével a Wii U felhasználói képesek lesznek a kontrollert egyfajta távirányítóként alkalmazni, így például ha éppen egy adott műsort nézünk a képernyőn, a kontroller kijelzőjén kiegészítő információkat kaphatunk az éppen látott filmekről, sorozatokról, az IMDb-t böngészhetjük, továbbá arra is vethetünk egy kósza pillantást, hogy barátaink mit sasolnak éppen. Létrehozhatunk különböző profilokat is családtagjainknak, így beállíthatjuk azt is, hogy minden személy a családban személyre szabott műsorokat tartalmazó csomagban részesülhessen.

Olyan adásokat követhetünk majd figyelemmel, amit többek között a Netflix, a Hulu Plus és az Amazon TV biztosít, de magától értetődően ez csak a felhozatal egy része, ráadásul mellékelve lesz a Tivo felvevő is. Várjuk?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)