Hirdetés

Megvan Don Mattrick helyettese

|

Új vezetőt kapott az Xbox One hardveres részlege Julie Larson-Green személyében, aki Don Mattricktől vette át a stafétát.

Hirdetés

Alig egy hete számoltunk be arról, hogy 5 millió dolláros átigazolásért és 1 millió dolláros fizetésért hagyta el Don Mattrick a Microsoftot és ment át a Zyngához.

Helyét Julie Larson-Green vette át, ám a Microsoft fejese, Steve Ballmer további szerepeket is kiosztott a cégben. A Skype vezetője, Tony Bates mostantól az Xbox One fejlesztői kapcsolatokért fog felelni, legfőképpen a konzol megjelenése utáni induló szoftverek terén, Terry Myerson, a Windows Phone részleg egykori vezetője mostantól pedig az Operációs Rendszerek egységét fogja vezetni, ami szintén az Xbox One funkciókkal áll összefüggésben. Azt, hogy ez ránk, felhasználókra milyen hatással lesz, egyelőre korai lenne megbecsülni, de reméljük, hogy a változás pozitív eredményekkel jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)