Hirdetés

Júliusban versenyzünk, repülünk, de főleg pihenünk

|

Annak ellenére, hogy sok, korábbra tervezett játék megjelenése csúszott júliusra, nem leszünk elárasztva újdonságokkal.

Hirdetés

Lesz időnk kiélvezni a Chivalry 2-t, a Ratchet & Clank: Rift Apartot és a Scarlet Nexust, ugyanis júliusban nem sok izgalmas új megjelenésre számíthatunk, de ezt már megszokhattuk - elvégre a nyár közepe van, úgyis mindenki vízpartokon lesz, és ilyen melegben még a Switch is elolvadna. Érkeznek természetesen remasterek, folytatások, és nem várt meglepetések, de igazán az augusztusi felhozataltól jöttünk lázba. Ezt is megtaláljátok a listánk végén, merüljetek el benne, és mindenképp lapozzatok tovább, valamint írjátok meg, ti mit vártok!

Hirdetés

2021. júliusi videojáték megjelenések 1-2. hét

Sniper Elite VR - július 8. - PC, PlayStation VR, Oculus Quest

Nem sok olyan VR-játék készül mostanában, ami tűzbe tud hozni minket, de a Sniper Elite VR határozottan jónak tűnik. A Rebellion népszerű sorozatának spin-offjában nem meglepő módon a második világháborúban kell lövöldöznünk, nem kizárólag mesterlövész puskával, 18 küldetésen át, néha lopakodva, néha ész nélkül lövöldözve.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin - július 9. - PC, Switch

Meglehetősen felkapott lett az elmúlt években a Monster Hunter franchise, a PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re megjelent World egy szélesebb közönséggel ismertette meg a nagy múltú sorozatot. A Capcom ezt a hirtelen jött sikert most igyekszik keményen meglovagolni, így nem sokkal azután, hogy megjelent a kiváló Monster Hunter Rise, érkezik a Monster Hunter Stories 2, amivel Switch mellett PC-n is játszhatunk. Egy körökre osztott szerepjáték lesz, melyben barátságot köthetünk különböző szörnyekkel, akik segítenek minket kalandjaink során.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)