Hirdetés

Júniusban érkezik a Disciples III

|

Új kiadót és hozzávetőleges megjelenési dátumot kapott a régóta várt körökre osztott fantasy stratégia.

Hirdetés

Késő este érkezett postaládámba a Kalypso Media sajtóközleményét tartalmazó levél, melyből megtudhattam, hogy a német kiadó szerezte meg a Disciples III: Renaissance kiadási és terjesztési jogait.



A játékot fejlesztő orosz Akellával kötött megállapodás értelmében a FÁK-államok (gy.k.: a volt Szovjetunió), valamint Kelet-Európa kivételével mindenhol a Kalypso Media logójával ellátva jelenik meg a Disciples III: Renaissance.
A Heroes of Might & Magic szériát véleményem szerint oda-vissza verő sorozat harmadik felvonása számtalan halasztás és többéves csúszás után végül idén júniusban kerül az üzletek polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)