Hirdetés

Júniusi Online Aréna

|

Az idei nyár néha fülledt, néha viharos, de hát tudjuk jól, hogy a változatosság gyönyörködtet. A Júniusi Online Aréna is változatos, tehát tessék gyönyörködni.

Hirdetés

A Júniusi Online Arénát megtekintve kiderül, hogy a cikkíró pályázat zsürizése még javában folyik, főleg a tanácsadás része okozza a késlekedést. Judit is szerepel természetesen, és ender is, bár ő eléggé úgy néz ki, mint aki éppen hőgutát kap.

Félelemre azonban nincs ok, ender jól van, ahogy a szerkesztőség többi tagja is. A továbbiakban még nagyon sok érdekes dologról esik szó, de egyrészt nem akarom lelőni az összes meglepit, másrészt nekem sem volt még időm teljesen végignézni, úgyhogy inkább katt alant, és nézze meg mindenki magának.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)