Hirdetés

Jurassic Park: Aftermath - egy rajongói projekt, amit azonnal akarunk

|

Egy olyan rajongói projekt készül a Jurassic Park univerzumában, amelyben még mi is szívesen ott szaladgálnánk a dínók között, raptorok ide vagy oda.

Hirdetés

Tragikus, hogy egy kezünkön megtudjuk számolni a minőségi Jurassic Park játékokat, de még nem adtuk fel a reményt, hogy elkészül a tökéletes adaptáció. Azonban nem csak mi, a játékosok is így vélekednek, sőt az egyikőjük, egy conceptcrash nevezetű modder a kezébe vette az irányítást.

Emberünk lassan haladva bár, de megvalósítja álmát, ami a Jurassic Park: Aftermath képében várható: egy olyan több éve fejlesztés alatt álló PC-s projekt ez, amelyben a CryEngine 3 grafikus motor lehetőségeit kihasználva fedezhetjük fel a filmbéli dínós parkot, de nem pusztán egy sima kirándulásról lesz szó. Bár az Aftermath célja nem az, hogy vérbeli shooter vagy túlélő-horror legyen, de nem is egy interaktív festményként kell tekintenünk rá. Valahol a kettő között kell elképzelnünk, ahol a környezet egyes elemei interaktívak és néhány alapvető játékmechanikával is rendelkezik a projekt, ráadásul a dinoszauruszok túránk során bármikor megtámadhatnak. A konkrétumok egyelőre tisztázatlanok a projekt kapcsán, de conceptcrash már megosztott egy látnivalót művéből a Jurassic World első kedvcsinálója kapcsán:

Akad itt egy olyan is, ami közelebbről bemutatja a részleteket:


JP: Aftermath - Happy christmas - Indie DB

Ha már most játszhatnánk vele, az is későn lenne (megjelenési dátum egyelőre sajnos nincs), és ezen az érzésen csak "rontanak" a Jurassic Park: Aftermath-hez tartozó, a 2013 márciusi állapotokat tükröző képkockák is:

Mennyire próbálnátok ki a cuccot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)