Hirdetés

Just Dance 3 - Kinect és Move támogatás, egyéb nyalánkságok

|

A világ egyik legnépszerűbb táncos játéka nem csak Wii-n, de Xbox 360-on és PlayStation 3-on is igyekszik a játékosok szívébe lopni magát.

Hirdetés

Bár Xbox 360-ra készült már kiváló táncos játék (például a Dance Central), a Ubisoft úgy döntött, versenybe száll vele.

Ahogy az az alábbi videóban is látható, a Just Dance 3-ban egyszerre akár négyen is táncolhatunk különbözőképpen, ráadásul ha már unjuk a játékban található koreográfiákat, mi magunk is alkothatunk, amivel aztán igazi nehézség elé állíthatjuk barátainkat. Elég gyanús azonban, hogy a Kinect verziónál is olyan, mintha a játékosok egyik kezén kesztyű lenne (ami a Wii verzióban azt a kezet jelzi, amelyben a kontrollert kell tartani), tehát elképzelhető, hogy az elődökhöz hasonlóan ez is csak egy kéz mozgását követi le. A Just Dance 3 október 11-én jelenik meg PlayStation 3-ra Move, Xbox 360-ra Kinect, Wii-re pedig Wii Remote támogatással (bár utóbbi azt hiszem elég nyilvánvaló).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)