Hirdetés

Ilyen lett volna a törölt Justice League játék

|

A Warner Bros. majdnem egy évtizeddel ezelőtt megrendelt egy Justice League játékot, ami végül sosem jelent meg. Erről készített egy érdekes visszatekintőt egy videós csapat.

Hirdetés

Nem a most megjelenő az egyetlen film, amiben a Warner Bros. megpróbálta összehozni Az Igazság Ligája csapatát, 2008-ban is volt már egy kísérlet erre Justice League Mortal címen. E mellé egy kísérőjátékot is megrendeltek, amiről most egy csomó érdekességet megtudhattunk annak ellenére, hogy a filmmel együtt elkaszálták.

Hirdetés

Korábban már láthattunk egy videót az egymás elleni bunyóból, az Unseen64 csapatának viszont sikerült rátennie a kezét a 3D-s verekedős játék egy prototípusára is. Ezt és sok más információt felhasználva készítettek egy közel negyedórás összeállítást a Double Helix játékáról (akiknek azóta a Killer Instinctet köszönhetjük). Ebből kiderül, milyen sztorit élhettünk volna át, ahogy az is, hogy a harcrendszert egészen hasonlóan szerették volna megcsinálni, mint a Shiny-féle The Matrix: Path of Neo bunyóit, hiszen abból a csapatból sokan dolgoztak a Double Helixnél.

Az Xbox 360-ra, PS3-ra és Wii-re tervezett játék nem éppen szerencsés sorsáról sok más érdekességet megtudhattok a fenti videóból, illetve rengeteg játékmenetet láthattok a fent említett prototípusból is.

Szerintetek jól jártunk, hogy a kiadók már nem erőltetik a kísérőjátékok kiadását, vagy szívesen látnátok filmekkel együtt megjelenő címeket, ha megütnek egy minőségi mércét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)