Hirdetés

Jutalom a meccset befejezőknek a FIFA 11-ben.

|

Biztos tapasztaltatok már olyat, hogy egy internetes meccs közepén valaki, aki vesztésre áll egyszerűen kilép...

Hirdetés

Ahogy mondani szokták ez nemcsak nem sportszerű, hanem gyávaság is egyben... veszíteni lehet, hiszen ahogy Pierre de Coubertin báró mondta: Nem a győzelem, hanem a részvétel a fontos.

Ennek ellenére rengeteg a panasz a FIFÁval online játszók körében azokra, akik meccs közben kilépnek, így az Electronic Arts érdekes fejlesztést helyezett kilátásba.

Simon Humber (FIFA producer PS3, Xbox 360, Wii és PSP) szerint a FIFA 11 fejlesztőcsapata azon dolgozik, hogy megbűntesse azokat, akik meccs közben kilépnek és megjutalmazza azokat, akik végigjátsszák a meccset. Egyelőre nem derült ki, milyen jellegűek lesznek a bűntetések, vagy a jutalmak.

Azoknak, akiknek rossz az internetes kapcsolatuk, azokra vonatkozik az öt perces szabály - az első öt perc során büntetés nélkül ki lehet lépni majd.

A FIFA 11 várhatóan augusztus-szeptember környékén jelenik majd meg.

A hír illusztrációi a FIFA10-ből származnak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)