Hirdetés

[KéPZ] Kane & Lynch multikrémek

|

Felpörögtek az események az EIDOS és az IO Interactive új gyermeke, a Kane & Lynch körül. Ezúttal friss krémek érkeztek.

Hirdetés

A múlt hét végén az EIDOS és az IO Interactive korábbi ígéretéhez híven leközölte az első hivatalos információkat a november 23-án debütáló Kane & Lynch: Dead Man multiplayer módjáról.

Az új mód a Fragile Alliance nevet kapta, melyben a rossz fiúk bőrébe bújva kell majd a lehető legtöbb pénzt összeszednünk. Egyszerre 8 ember élvezheti majd a multiplayer adta örömöket. A megszerzett bankókért cserébe fejleszthetjük majd felszerelésünket. Új fegyvereket és védőfelszereléseket vásárolhatunk. Az első hivatalos képek alant:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)