Hirdetés

Karácsonyi ajándék a Crytek-től: ingyen Crysis Wars hó végéig

|

Az EA 10 napos ingyen Crysis Wars-ot biztosít mindenkinek, aki regisztrál.

Hirdetés

Mindösszesen egy sima, mezei regisztráció szükségeltetik ahhoz, hogy 10 napon keresztül, felhőtlen örömmámorban élvezhessük a Crytek Crysis Wars című multiplayer-eposzát. Az akció tegnap startolt el, úgyhogy aki eddig nem tette volna meg, jelentkezzen a hó végéig tartó akcióra.

Az sem jelent gondot, ha a felhasználó nem rendelkezik a játékkal, hiszen ingyenesen letölthető mostantól. Minden tekintetben jó kis kezdeményezés ez az Electronic Arts-tól, főként, ha az előbb leírtakhoz hozzátesszük azt is, hogy a CW az akció leteltével is teljesen játszható marad – persze a full verzió frissítésére csak nethozzáféréssel kerülhet sor. Viszont lokális hálón bármikor használhatjuk a spanokkal.

Úgyhogy nem is maradt más hátra, mint követni a linket, kattogtatni, és máris játszható a Crysis Wars!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)