Hirdetés

Katasztrofális rajtot vett a Legends of Pegasus

|

A jelek szerint nem válik legendává a 4X-es űrstratégia. Sokkal valószínűbb, hogy elrettentő példaként lebeg majd a jövő játékfejlesztői előtt.

Hirdetés

Péntektől rakhatjuk (valós vagy virtuális) kosarunkba az újonc NovaCore első játékát, a Legends of Pegasust. A Kalypso Media gondozásában megjelent alkotást a 4X-es (eXplore, eXpand, eXploit, eXterminate) játékműfaj rajongói tűkön ülve várták. Titkon talán féltek tőle, hogy fájni fog, de hogy szárazon, és síkosító nélkül kapják az áldást, arra senki sem számított.



Egy hétvége bőven elegendő volt arra, hogy a srácok belekóstoljanak a játékba, aztán pedig ki csalódottan, ki felháborodottan, de egytől egyig arról számoljanak be különböző fórumokon, hogy a Legends of Pegasus gyakorlatilag játszhatatlan. A fejlesztők úgy lökték ki az ajtón, hogy rálépett a cipőfűzőjére, aztán belerúgott a küszöbbe, végül pedig a saját lábában botlott el, és esett orra.



A kiadó az ilyenkor szokásos hallgatás, ill. "pletykákat nem kommentálunk" hozzáállás helyett példás gyorsasággal reagált, és kiadott egy közleményt, amiben egyrészt leszögezte, hogy a fejlesztőcsapatot elzavarta patcheket készíteni (az első tapasz néhány napon belül érkezik), másrészt viszont kifejezte abbéli szándékát, hogy kárpótolja a csalódott vásárlókat. Ennek részletezése még várat magára, de szinte biztos vagyok benne, hogy ingyen választhatnak majd egy játékszoftvert fájdalomdíjként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)