Hirdetés

Képeken csodálhatjuk meg, mennyit fejlődött a Marvel's Spider-Man 2

|

Az Insomniac folytatása láthatóan profitál a PlayStation 5 erejéből.

Hirdetés

A Marvel's Spider-Man a PlayStation 4 felhozatalának egyik legjobbja volt, és nincs okunk kételkedni abban, hogy a kiváló játékokat szállító Insomniac Games el fogja érni, hogy a Marvel's Spider-Man 2 is elmondhassa magáról ugyanezt, csak éppen a PlayStation 5 esetében. A májusi PlayStation Showcase során bemutatott gameplay előzetes ezt vetítette előre izgalmas akciójelenetekkel, egy csodálatos városban való lengedezéssel, új képességekkel való bunyózással és hasonlókkal.

A Marvel's Spider-Man 2 a fejlesztők ígérete szerint minden tekintetben előrelépés lesz az elődhöz képest, például egy új technológia gondoskodik a dialógusok kezeléséről, lehetőségünk lesz a harcok testreszabására, és a dupla főszereplővel (akik között váltogathatunk majd) dupla annyi probléma is jár, többek között olyan ikonikus gonoszok képében, mint Venom és Kraven. 

Hirdetés

A New York Times új cikke is foglalkozott nemrég ezzel a témával, és felvonultatott két új képkockát a játékból, amelyek közül a Time Square-ről készült screenshot a legbeszédesebb. De mielőtt rátérnénk az összehasonlításra, nézzétek meg az említett látnivalókat:

A játékosok összevetették az előző részben látott Time Square-t a mostanival, és egyértelműen látszik, hogy ütősebbek a fények, kidolgozottabb minden és forgalmasabb az utca: 

Az Eurogamer lecsekkolta a Marvel's Spider-Man: Miles Morales-t is, de ott sem talált ilyen sűrű forgalmat, szóval a folytatás ebben a tekintetben már biztosan előrelépés lesz az eddigi játékokhoz képest, ha megjelenik október 20-án, kizárólag PlayStation 5-re. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)