Hirdetés

[KéPZ] A Vampyre Story

|

A klasszikus kalandjátékok nyomdokain halad eme vérbő alkotás, mely bájos színfoltnak ígérkezik a játékok palettáján.

Hirdetés

Manapság, mikor havonta több kalandcím is eljut a műfaj rajongóihoz, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a vészmadarak feleslegesen károgtak. Igaz, a kalandjátékok sem kerülhették el, azt, hogy a növekvő mennyiség nem feltétlenül jelent növekvő minőséget is.
Az egykoron a LucasArts csapatát erősítő Autumn Moon fejlesztői azonban minőségi játékot szeretnének letenni az asztalra.
Az operaénekesi álmokat kergető ifjú vámpír, ki még létének buktatóival sincsen tisztában (mestere különleges borral szokta éjszakánként megitatni, ami valójában vér), a segítségére siető denevér, s a többi karakter is olyannyira bájos és imádnivaló, hogy még a rosszfiúkra sem lehet haragudni. Az pedig, hogy a Bill Tiller által papírra vetett történet 15 órás kalandot ígér, különösen jó hírnek számít.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)