Hirdetés

[KéPZ] Fury - egy nő fegyverei

|

Az mmo-k egyre szélesedő palettáját szinesítő Fury-ból érkezett némi matéria. Meg kell hagyni, megvan a maga varázsa.

Hirdetés

Az Auran PvP-re építő játéka nem feltétlenül a szerepjátékosok által ideálisnak vélt úton-módon épül fel. A Fury elsősorban a kőkemény harcokról szól, ahol ellenfeleink nem a program által életre keltett szörnyek, hanem hús-vér, öntudattal rendelkező és esetenként némi intelligenciával is megáldott lények.
Mivel a fejlesztők szíve sincs kőből, a játék folyamatosan figyeli az avatárok szintjét, erejét, tehát kizárja azt, hogy az esélytelen újoncok szembe kerüljenek a tapasztalt veteránokkal.
A hab a tortán pedig az, hogy mint arról ashe kolléga beszámolt, ingyenesen ki lehet próbálni a mókát néhány nap erejéig.

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)