Hirdetés

[KéPZ] Megjöttek az első Darkest of Days képek

|

Alig néhány hete jelentették be a Darkest of Days című alkotást, és a minap beindult a teljesértékű hivatalos honlapja. A lényeg persze a hozzáférhető anyagokon van...

Hirdetés

Megszemlélve az első képeket elmondhatjuk, hogy a játék nem lesz csúnya, de igazi különlegességet sem hoz grafikai szinten. Valóban szépen néz ki, nem kellazért leszólni, nem rossz indulatból írtam amit írtam :)

A marketingje szerint a legváltozatosabb harcokra számíthatunk a játékban, mely egy egész történelmet foglal magába. Engem persze leginkább az a bizonyos "Secret Gameplay Ability" érdekelne, amiről persze még semmit sem lehet tudni. Úgy látszik, mostanában ez lesz a divat. Akárcsak az új NFS esetében, itt is eltitkolják a szerintük legfontosabb és legérdekesebb lehetőséget, nehogy bárki le tudja nyúlni idő előtt. A képek alant, szerintem azért megérnek egy misét. A játék honlapjáért ide kell kattanni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)