Hirdetés

[KéPZ] Precursors űrfogócska és interjú

|

Eddig nem voltunk információkkal elhalmozva a The Precursors nevű játékról, de most készült egy interjú a Deep Shadows designerével és kaptunk pár képet is.

Hirdetés

A játék egy "next-gen" szerepjáték-FPS keverék lesz, hatalmas szabadsággal megfűszerezve. A sci-fi környezethez ugyanis kapunk egy nagy galaxist, amit keresztül kasul bejárhatunk, ilyenkor űrszimulátor módban, viszont a lakott bolyókra le is lehet majd szállni! Bár ez még önmagában nem lenne nagy szám hiszen már a Freelancerben is le lehett szállni a bolygókra, de itt be is járhatjuk a planétákat. Ilyenkor fps nézetben gyalog vagy valamilyen járművön furikázhatunk, a környezet az igéretek szerint nagyon részletes lesz, remélhetőleg ez tényleg így lesz, hiszen a fejlesztő Deep Shadows már a Boiling Pointnál is bizonyított. A játékot a saját fejlesztésű Vital engine hajtja majd meg, ami teljesen megfelel a kor követelményeinek, tudja a HDR-t és a 3.0 shadereket... Az interjúból kiderül hogy nem a pénzhiány miatt nem vettek grafikus engine-t a fejlesztők, hanem mert egy ilyen összetett játékhoz egyik se volt megfelelő. A játékmenet a Boiling Point-hoz hasonlóan küldetés alapú lesz, amiket dialógusokon kersztül kapunk meg és itt jön képbe a fejleszett diplimácia rendszer is. Ezen kívül a programban fejlett, dinamikus kereskedelem lesz. A harcok nagyon akciódúsak lesznek akár földön, űrben, levegőben harcolunk. Az új képek főként űrcsatákat ábrázolnak, a látványvilág leginkább a tavalyi Darkstar One-ra hasonlít. A teljes interjúért erre tessék. Megjelenés ősszel várható PC-re és Xbox360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)