Hirdetés

MMOUNION: kerekasztal az E3 MMO felhozataláról

|

Az idei E3-on jó néhány MMORPG-ről kaptunk friss és ropogós új információkat. Az MMOUnion.hu csapata úgy döntött, kibeszéli a játékshow-n megjelent teljes mmo felhozatalt.

Hirdetés

Számos nagy cím, mint a The Elder Scrolls Online, vagy a Planetside 2 került a figyelem középpontjába az idei játékshow-n, ezekről és még sok egyéb kisebb, de mindenképp fontos játékról beszélget az MMOUnion kis csapata kereken egy órán át.

A produkció egy "első adás", így a stáb várja a véleményeteket, visszajelzéseiteket a videóval kapcsolatban. Minden kritikát szívesen fogadunk! (Igen, már kértem őket, hogy vegyenek egy jobb mikrofont - Gyu)

Aki kiváncsi az E3 idei MMO felhozatalára az testvéroldalunk, az MMOUNION segítségével megtekintheti az egy órás adást erre a linkre kattintva. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)