Hirdetés

Késik a Brink

|

A jelek szerint nem tudja tartani a Splash Damage a játék tavaszra tervezett megjelenési időpontját.

Hirdetés

A Splash Damage gameplay elemeket bemutató videót adott ki, amiben megcsodálhatjuk az Ark (a Brink helyszínéül szolgáló mesterséges szigetváros) húsz esztendeje elhagyott repterét.



Ugyanitt mutatja be nekünk az egyik fejlesztő a SMART navigációs rendszert ami gyakorlatilag annyit jelent, hogy ha nehéznek érezzük, hogy elvergődjünk A pontből B-be, akkor megnyomunk egy gombot, és a gép vezérli oda a játékos karakterét. Ehhez persze látnunk kell a célt.



Ez mind szép és jó, azomban az igazán fontos információt a videó záróképe tartogatja számunkra, ebből ugyanis kiderül, hogy a Brink legkorábban 2010 őszén jelenik csak meg.
Szurkoljunk a srácoknak, hogy sikerüljön, hiszen játékuk azt kínálja, amit a The Crossing-ban kellett volna eredetileg megvalósítani, ha nem kényszerült volna az Arkane Studios a projekt szüneteltetésére: a singleplayer és a multiplayer szinte átmenet nélküli ötvözésére gondolok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)