Hirdetés

Késik a Jurassic Park Xbox 360-ra Európában

|

Míg a PlayStation 3 és PC verzió gond nélkül elstartol hamarosan, az Xbox 360-asra várni kell.

Hirdetés

 

A Telltale fórumain Richard Iggo, a cég marketingigazgatója arra hivatkozott, hogy mivel nincs európai stúdiójuk, még nem találtak megfelelő forgalmazót a dobozos kiadás terjesztéséhez.

Konkrét dátumot nem mondtak, hogy meddig kell várnunk a Jurassic Park Xbox 360-as verziójára, de biztos, hogy idén már nem játszhatunk vele. PlayStation Networkön minden bizonnyal Európában és az Egyesült Államokban egyszerre jelenik meg, valamikor a jövő hónap folyamán. Valószínűleg, mint a Telltale számos más játéka, a Jurassic Park is megjelenik epizodikusan iPadre, bár ezt nem erősítették meg. PC-re is csak letölthető formában lesz megvásárolható, egyedül az Xbox 360 kiadás kerül piacra dobozosan.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)