Hirdetés

Késik a Sims nagy riválisa, méghozzá elég sokat

|

Megcsúsztak a Paradox Interactive tervei, ezért a korai hozzáférést hosszú hónapokkal kellett eltolni. Sajnos 2023-ba ez már nem fog beleférni.

Hirdetés

A Life by You azon kevés játékok egyike lesz, melyek párbajra hívták a The Sims szériát. Az életszimulátorok viadalából korábban minden alkalommal a Maxis szériája került ki győztesen, akármilyen extra dolgokra is húzták fel ellenfeleit.

A Life by You azonban egy minden eddiginél ambiciózusabb projektnek ígérkezik: nyílt világot kapunk, példátlanul testreszabható karaktereket, közvetlen irányítási opciót, mély történetmesélési lehetőségeket és még egy rakat apróságot.

Hirdetés

Minden tekintetben hatalmas játékról van szó, de a csapat a bejelentéskor még bízott abban, hogy idén szeptemberben már kipróbálhatjuk majd. Sajnos azóta változott a helyzet, és a Paradox kénytelen volt eltolni az Early Access periódust 2024. március 5-ére.

Az extra idő alatt a fejlesztők átdolgozzák a kezelőfelületet, még több modolási eszközt építenek be, és tovább csiszolgatják a korai változatot. Mindettől függetlenül nagyot csúsznak a tervek, emiatt az Epic Games Store el is kezdte visszautalni az Early Accessre számító vásárlók pénzét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)