Hirdetés

Késik a The Sims nagy riválisa, a Life by You

|

Egy kicsit többet kell várnunk arra, hogy megérkezzen a játék, ami megingathatja a The Sims egyeduralmát.

Hirdetés

Tavaly márciusban jelentette be első játékát a Paradox Tectonic stúdiója, amit a The Sims és a Second Life egykori fejese, Rod Humble vezet. A Life by You lényegében realisztikusabb életszimulátor kíván lenni, ezért a karaktereinket belső nézetből is irányíthatjuk egy nyílt, töltőképernyőktől mentes világban, ahol mindent a kedvünk szerint alakítgathatunk. Az eredeti tervek szerint a Life by You korai hozzáférése tavaly szeptemberben kezdődött volna.

Így, 2024 februárjában egyértelmű, hogy ez nem jött össze. A csapat elcsúsztatta az indulást március elejére, de most jött egy új bejelentés, miszerint ezt az időpontot sem tudják tartani. Az indok pont olyan, amilyen mindig lenni szokott:

"Biztosítani szeretnénk, hogy minden annyira gördülékeny és szórakoztató legyen, amennyire csak lehet, és a játék erős alappal indulhasson el a korai hozzáférés időszakában."

Hirdetés

A bejelentés után a Paradox olyat csinált, amit mások ritkán: tételesen felsorolta, hogy min fog dolgozni az extra hónapokban. A lista bőséges egyébként, és szerepel rajta a bugok kiírtása, a futási sebesség stabilizálása, a karakterdizájn és animációk finomítása, a ruhadarabok viselkedésének helyrerakása, és az animációátmenetek javítása.

A hátralévő időben még készítenek új modelleket, UI elemeket, játékmechanikai eszközöket és a modoláshoz szükséges keretrendszert is finomítani fogják.

Sok meló vár még a srácokra, de annyira nem kell sietniük. A The Sims 5 láthatóan ráérősen készül, és még a Krafton riválisa, az inZOI is még messze van a késztől.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)