Hirdetés

Késni fog a The Sims 3?

|

Az EA valószínűleg nem tudja - vagy akarja - az ígért időpontban piacra dobni a Sims harmadik részét.

Hirdetés

A cég úgy nyilatkozott, hogy jelenleg is vizsgálják a megjelenési időpontot érintő kérdéseket, azaz elméletileg akár meg is jelenhetne a Sims 3 február 20-án. Mégis, egy ilyen kijelentés után az ember már nem fogadna túl nagy összegben, a hátáridőt illetőleg. Néhány kelet-európai nagykereskedés már csak annyit közöl a játékról, hogy a megjelenés valamikor 2009 első felében várható. Az angliai boltok, és az Amazon azonban egyelőre ragaszkodnak a február 20-i megjelenési dátumhoz. Kinek lesz igaza, majd kiderül, hiszen alig kell már párat aludni. Az EA fejese közölte:náluk most mindenki arra fókuszál, hogy a Sims 3 olyan állapotban kerüljön a nagyközönség elé, hogy meg tudja ismételni a második rész elsöprő sikerét. Ki gondolta volna? Nos, John Riccitiello szerint a Sims 3 nagyszerűen néz ki, és minden esélye megvan arra, hogy toplisták élén csücsüljön körülbelül fél évig, de nem szabad elkapkodni semmit. A rajongók, pedig mi tehetnek? Várnak.

Húzd meg jobban, menjen a munka...

sims31.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)