Hirdetés

Készítsd a pénztárcád: közeleg a Steam Summer Sale

|

A Valve elárulta, hogy mikor veszi kezdetét a Steam nagy nyári leárazása.

Hirdetés

Június 26-án véget ér a Steam Next Fest, amelynek keretében több száz játék demóját próbálhatjátok ki a Valve áruházán keresztül. Többek között olyan ígéretes alkotásokba kóstolhattok így bele, mint a Gord (ami olyan, mintha a The Witcherben kellene egy falut irányítanunk), a House Flipper 2 (a házfelújítós cucc folytatása), a Lies of P (a pinokkiós Dark Souls), a Stray Gods: The Roleplaying Musical (a Dragon Age széria írójának újdonsága) és a Shadow Gambit: The Cursed Crew (a kalózis taktikai RPG, amibe nemrég nekünk is volt lehetőségünk belekukkantani). 

A Steam azonban nem sokáig hagyja a felhasználóit nyugton, ugyanis egy trailernek köszönhetően kiderült, hogy mikor rajtol el a nagy nyári leárazás: a nyaralásra félretett összegeket még azelőtt elverhetjük majd a gyűjteményünk bővítésére, hogy a naptár júliust mutatna. 

Hirdetés

Mint azt az alábbi videóban láthatjátok, kedvezményes áron lesz kapható többek között az Anno 1800, a Pharaoh: A New Era, a Rust, a Dead Cells, a Terra Nil, a Sid Meier's Civilization VI, a Sifu, a Stardew Valley, a Sekiro: Shadows Die Twice - GOTY Edition, valamint a Total War: Warhammer III is, nyilván több ezer másik játék mellett. A kérdés már csak az, hogy mikortól: június 29-én, este 7-kor veszi kezdetét az idei Steam Summer Sale és július 13-ig tart majd. 

Ti miket terveztek beszerezni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)