Hirdetés

Készül a következő Grand Theft Auto, de még évekre vagyunk a megjelenéstől

|

A Rockstar Games játékfejlesztési kultúrája komoly változások elé néz, amelyek az új GTA-ra is hatással lesznek.

Hirdetés

Több forrásból is hallhattuk már, hogy dolgozik a Rockstar Games a még mindig töretlen népszerűségnek örvendő, és rövidesen újabb konzolokra ellátogató Grand Theft Auto V utódján. A legújabb értesülést az amerikai IGN szállította egy neve elhallgatását kérő, Rockstarhoz közeli forrásra hivatkozva, és ezáltal gyakorlatilag megerősítette a korábbi pletykákat.

Hirdetés

Ezek alapján megszívlelte a vezetőség a kritikákat és különféle forgatókönyveket dolgoz ki a körülmények jobbá tétele érdekében és hogy a jövőben el tudják kerülni a játékiparban sok helyütt elengedhetetlennek vélt, ugyanakkor károsnak ítélt ún. crunchot (azt az időszakot, amikor a fejlesztők rendszeresen túlóráznak, hogy tartani tudják milestone-ok határidejét). Ennek folyományaként a következő GTA mérete várhatóan szerényebb lesz, ám a megjelenést követően rendszeres időközönként adagolt tartalmakkal és lehetőségekkel bővítenék.

Mindezen túl vezetőcserékkel, a menedzsment képzésével, technológiai újításokkal igyekszik javítani a helyzeten a Rockstar, amire az alkalmazotta egyelőre óvatos optimizmussal reagáltak. Mert könnyen lehet, hogy néhány év múlva, amikor a most még csak a fejlesztés korai fázisában tartó GTA 6 megjelenik, ismét arról fogunk olvasni, hogy csakis rengeteg túlóra árán valósulhatott meg a projekt.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)