Hirdetés

Készül az új Commandos játék!

|

A spanyol Pyro Studios elérkezettnek látja egy új Commandos idejét.

Hirdetés

Ifjúkorom egyik kedvence és nagy-nagy kihívása (Mondanom sem kell, hatalmas volt a kísértés, hogy csalással könnyítsek a helyzetemen.) volt még valamikor 1997 magasságában a Commandos: Behind Enemy Lines. Az akkoriban csodaszépnek számító felülnézetes taktikai játékban néhány szakosodott kommandóssal kellett mélyen az ellenséges vonalak mögött szabotázsakciókat, merényleteket végrehajtani. Egy-egy pálya teljesítése - főleg a vége felé - tovább tartott, mint a mai "egész estés" szuperprojektek.



Azóta megjelent egy kiegészítő (Commandos: Beyond the Call of Duty), két közvetlen folytatás (Commandos 2: Men of Courage, Commandos 3: Destination Berlin) és egy, az FPS-ek világába tett kiruccanás (Commandos Strike Force). Utóbbinak is már három és fél éve, tehát valóban időszerű lehet a folytatás gondolata. Kérdés persze, hogy az új akciódúsabb módi megtartása mellett gondolkodnak-e a derék spanyolok, vagy inkább visszatérnének a gyökerekhez.



Nos, remek hírrel szolgálhatok a régi rajongóknak, ugyanis a Gamer.nl online magazinnál dolgozó holland kollégáinkkal folytatott beszélgetés során a Pyro képviselője elmondta, hogy mindenképpen megcsinálják az új Commandost, ráadásul úgy, hogy elfelejtik a szerintük tévútnak bizonyult akciót. Visszagondolva a 3D-t sem tartják nyerő ötletnek. Az új epizód leginkább a Commandos 2-re hajaz majd, az eseményeket pedig izometrikus nézetből követhetjük nyomon. Előbb még befejezik a novemberben bemutatandó animációs film, Planet 51 adaptációját, utána pedig minden figyelmüket szerelemgyerekük következő felvonására fordíthatják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)