Hirdetés

Készülget a Heroes 5!

|

Az Ubisoft franciaországi ága, bizony, már dolgozik a Heroes of Might and Magic V-ön. Ebben segít nekik a New World Computing is, de szerencsére vannak már interjúk is, arról például, hogy hogyan képzelik el a csatákat, a 3D-s módot és még sok-sok érdekesség, mely nem csak a Heroes-fanok érdeklődését kelti fel. Itt találhattok egy kérdezgetést Fabrice Cambounet-tel, az Ubisoft franciaországi egyik "agyával", erre a New World Computing terveiről olvashattok, míg ezen a helyen ti magatok javasolhattok dolgokat a Heroes V-höz az Ubi-nak! És végezetül, hogy ne hagyjalak titeket üres kézzel... Készült ám néhány artwork is, melyeket megleshettek: (Mellesleg a képeken egy Phoneix, az Élőhalottak fővárosa és egy bánya látható.)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)