Hirdetés

Készülőben a Stranglehold szélesvásznú változata

|

Megfilmesítik a két évvel ezelőtt megjelent Stranglehold játékot, ezúttal John Woo és Chow Yun-Fat segítsége nélkül.

Hirdetés

Filmszalagra és mozivásznakra viszik a 2007-ben megjelent Midway Chicago fejlesztette Stranglehold akciójátékot, jelentették firkászok a Hollywood Reporter oldalán. Valójában adaptáció adaptációjának is nevezhetnénk a filmet, ugyanis a John Woo és Chow Yun-Fat koprodukciójában megszületett videójáték az 1992-es, szintén az említett úriemberekhez szorosan kapcsolódó Hard Boiled virtuális folytatása. A Stranglehold asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszerekre megjelent verzióit sikeresnek nevezhettük a maga idejében, az oldalunkon található játéktesztben 87 százalékot sikerült összekaparnia. Jelenleg meglehetősen kevés információ áll rendelkezésünkre a készülő Stranglehold filmről, azonban annyit már tudni lehet, hogy forgatókönyvét Jeremy Passmore és Andre Fabrizio írja. Tervezett megjelenése homályba vész.  

stranglehold.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)