Hirdetés

Két éves lesz az Aion

|

Az NCSoft számos jó dologgal készül az Aion megjelenésének második évfordulójára.

Hirdetés

Lehet, hogy mostanra már nincs akkora felhajtás az NCSoft által megalkotott Aion: The Tower of Eternity körül mint megjelenésekor, a fejlesztők nem szeretnék elhanyagolni.

Tíz napos fesztiválsorozat veszi kezdetét Ascension Festival néven, melynek keretében részt vehetünk versenyeken is, melyek a fejlesztők reményei szerint a jelenlegi játékosok mellett azoknak is örömet okoz, akik korábban úgy döntöttek, félreteszik a játékot. Utóbbiaknak kedvez a Reactivation Celebration is, a visszatérő játékosok plusz XP-t, tárgyakat és medálokat kapnak exkluzív küldetésekkel egyetemben, melyekkel vissza szeretnék őket csalogatni. A Celebration október másodikáig, míg a Festival október 26-ig tart. Egy nagyobb frissítés is érkezik az Aionhoz október 13-án új PvP arénákkal és bossharcokkal.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)