Hirdetés

Kétszázezer Warhammer Online bétakulcs

|

Már többször is beszámoltunk róla hogy megkezdődtek a regisztrációk a Warhammer Online béta tesztjére, a tapasztalatok szerint még a zárt teszt se indult el. De a Gamespot oldala ma egy olyan hírrel szolgált miszerint hamarosan 200 ezer kulcsot osztanak ki.

Hirdetés

Igaz ezzel a regisztrációval nem az európai tesztre juthatunk be, de mivel az európai jóval kisebb volumenű lesz és valószínűleg kevesebb embert is választanak be ezért akit érdekel a játék mindenképpen érdemes jelentkeznie a nemzetközi bétába is. Ebben a bétában is kénytelenek leszünk megadni a DxDiag fájlunkat, ugyanis így nézik meg hogy elég lesz-e a gépünk a játékhoz. De ezt most egy sokkal kulturáltabb regisztráció keretei között tehetjük meg, az oldal nem is emlékeztet az európai teszt szerencsétlen flashes rendszerére. A regisztrálást ezen az oldalon kezdhetitek meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)