Hirdetés

Kétszer annyi torrent-felhasználó

|

Hiába a sok bezárás, átalakulás.

Hirdetés


Azzal együtt, hogy folyamatosan kapjuk a különféle torrentsite-ok bezárásáról és átalakulásáról szóló híreket, úgy látszik, nem lankad a lelkesedés az illegális filemegosztás  iránt. 2009-ben ugyanis kétszeresére duzzadt a torrentfelhasználók száma, ezen belül is az uTorrent-klienst használóké.

Idén ugyanis a userszám elérte az 52 milliót, míg a tavalyi évben „mindössze” 28 millió körüli értéket produkált a statisztika. Ez a számadat a feljebb is említett uTorrent-re vonatkozik, ehhez hozzájön a többi klienst használók felhozatala, amely több, mint 10 millió főt tesz ki világszerte.

Az uTorrent szerint az érdeklődők létszáma további növekedést könyvelhet el a jövőben, hiszen egyre több biztonsági intézkedést vezetnek be például a publikus video- és zenemegosztó portálokon,  ezáltal ösztökélve az illegális letöltést előnyben részesítőket arra, hogy egyszerűbb eszközökhöz nyúljanak.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)