Hirdetés

Kevesebb mint 3 óra alatt játszotta végig az Elden Ringet egy profi speedrunner

|

A világ egyik legjobb Elden Ring játékosa nemcsak elképesztő hatékonysággal, hanem egyetlen elhalálozás nélkül ért végig a játék fő történetszálán.

Hirdetés

Nagyjából két hét telt el az Elden RIng megjelenése óta, így a játékosok már kezdik felfedezni, hogy milyen őrült módszerekkel lehet vagy gyorsan, vagy mókásan teljesíteni a From Software legújabb remekművét. Egyesek Ring Fit karikát, vagy éppen banánt használnak a bossok püföléséhez, mások pedig annyira optimalizálják a teljesítményüket, hogy rövidebb idő kell a fő történetszál végigjátszásához, mint a Batman film megtekintéséhez.

Hirdetés

Utóbbi csoportba tartozik a niko bellic nevű videós, aki korábban többek között már a Sifut is végigjátszotta elképesztő gyorsasággal, elhalálozás nélkül. A speedrunner korábban megmutatta, hogy lehet megverni a Grafted Sciont, holott a vele való összecsapás a legtöbb játékos számára egyenértékű egy szkriptelt halállal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Niko egy Vagabond karakterrel és a Keepsake Golden Seeddel vágott bele a speedrunba, az első nagy bosst már 45 percnél le is győzte, de a másodikat is elérte pár percen belül. A végső harcot 2 óra 35 percnél zárta, mindezt pedig úgy, hogy a játék során egyszer sem halt meg. A teljes videót alább nézhetitek meg.

Kíváncsian várjuk, mikor bukkannak fel azok az elvetemült játékosok, akik becsukott szemmel, műanyag gitárral vagy valami hasonló extrém módon gyűrik le az Elden Ring legbrutálisabb szörnyetegeit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)