Hirdetés

A KIA USB támogatást és sok mást kínál legújabb autóiban

|

Haladni kell a korral, gondolták a KIA tervezői. A hamarosan piacra kerülő legújabb KIA modellek számos, eddig autóban soha nem látott informatikai megoldással kerülnek majd forgalomba. Az első delikvens a Multi-S koncepció, amely a középkonzolon két USB-csatlakozóval kedveskedik tulajdonosának. Ennek segítségével adatot cserélhetünk autónk és MP3 lejátszónk, telefonunk, PDA-nk, notebookunk és minden egyéb kütyünk között, no és nem utolsó sorban tölthetjük is azt. Az idei Detroit-i autóshown bemutatott KIA Soul még ennél is nagyratörőbb technikai megoldásokkal kívánkozik betörni a jövő autócsodáinak listájára. A Soul középkonzolba épített notebookkal rendelkezik, Bluetooth egységgel, MP3 lejátszóval, több USB porttal, WiFivel és telemetriával lesz felszerelve.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)