Hirdetés

(Ki)akasztás felsőfokon - ettől felhúzod magad

|

A sok könnyed szórakozás mellett itt az ideje annak, hogy egy ügyességi játék kipróbálásával megmozgassuk az agytekervényeinket is.

Hirdetés

Zombikat irtani klassz, kamionnal parkolni szintén, de mi a helyzet akkor, ha az ember nagyobb kihívásokra, hovatovább logikai feladatokra éhezik?

A Save the Dummy című remeket pont erre találták ki. A játékmenet során egyetlen cél lebeg a szemünk előtt, hogy a kötelekre aggatott rongybabát a lehető legtöbb pontszámot elérve megmentsük sanyarú sorsától. A fizikát alaposan igénybe vevő matériában magatehetetlen főhősünk kikötözésektől, csapdáktól és olykor izzasztó mutatványoktól szenved, de a piros blokkok megfelelő időben történő elmozdításával megkönyörülhetünk rajta. A furfangos pályák a szórakoztatás mellett alaposan igénybe veszik logikánkat is, fel is tettük gyorsan a Játéközönre, hogy ti se maradjatok szellemi táplálék nélkül:

Save the Dummy játék

Ha te is rendelkezel hasonló ügyességi címmel, vagy éppen sokkalta nehezebb fejtörővel, töltsd fel a Játéközönre, had törjék mások is rajta a fejüket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)