Hirdetés

Kibékült a Sony és az Immersion

|

Több éves pereskedés után végre sikerült peren kívül megegyeznie a Sony-nak és a gamepadokban lévő rezgést kifejlesztő Immersionnek. Az új egyezség szerint a két cég most kéz a kézben kutatja, vajon hogyan is lehetne a „rumble” technológiát, vagy egy újabb változatát ismét becsempészni a „Sony termékekbe”.

Hirdetés

A két évvel ezelőtti per végeredményeképpen a Sony köteles volt 82 millió dollárt kifizetni az Immersionnek és többet nem használhatta a „rumble”-t termékeiben. A Sony sajtóbejelentése szerint a megakorporáció úgy döntött, hogy, kifizeti a bíróság által kiszabott büntetést az Immersionnek. Miután a két cég ezen a téren egyezségre jutott, egy új szerződést kötöttek, melynek eredményeképpen „együtt dolgoznak majd azon, hogy az Immersion újféle advanced vibration technology-ját hogyan lehetne felhasználni a PlayStation termékekben.” Ezért cserébe a Sony további 22.5 millió dollárt fizet majd az Immersionnak az elkövetkezendő három évben. Úgy látszik, ezután elhárulnak tehát azok az „áthághatatlan technikai akadályok”, amelyek miatt a Sony korábbi nyilatkozatai szerint nem lehetett rezgést berakni a PS3 kontrollerjébe, mert az „zavarta volna a sixaxis mozgásérzékelő részét”. Nincs az a „technikai probléma”, amit egy kis pénzzel ne lehetne megoldani…

Címkék: #sony
Platformok: PlayStation 3
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)