Hirdetés

Kiderült egy-két finomság az L.A. Noire kapcsán

|

A három éve készülődő L.A. Noire lassan révbe ér, és egyre többet tudunk meg róla.

Hirdetés

Sajnos túlzottan sok infóra most sem kell számítani, de legalább egy-két apróság kiderült a Team Bondi által hegesztett L.A. Noire-ról. A PS3 exkluzívnak indult játék immár bizonyosan jön Xbox 360-ra is, és ha már ez kiderült, a producer elkottyantott némi infót.

A legfontosabb talán, hogy az L.A. Noire szeptember körül érkezik mindkét platformra. Aztán megtudtuk azt is, hogy az L.A. Noire "egy kalandjáték lesz, nagyjából GTA szerű játékmenettel". Mint tudjuk egy magánhekusként kell elkapnunk valami sorozatgyilkost. A gyilkosságok helyszíneit átvizsgálva rengeteg tárgyat találunk majd, és nekünk kell eldöntenünk, ezek közül vajh melyik a bizonyíték, és melyik a kacat. Gyanúsítottakat hallgathatunk ki, és a Team Bondi állítása szerint az arcok annyira kifejezőek,és élethűek lesznek, hogy simán leolvashatjuk a kérdezettek érzelmeit, netalán rájöhetünk, ha palira akar venni minket valaki. vagy A sztori egyébként tízszer hosszabb egy átlagos mozinál, a szinkronhangokért több mint 300 színész a felelős, köztük Aaron Staton, aki a főszereplő hangját kölcsönzi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)