Hirdetés

Kiderült, hogy melyik 2023-as játék a leghosszabb

|

A How Long To Beat közzétette az idei statisztikákat, ezt a tíz játékot tart a legtovább végigjátszani.

Hirdetés

A The Game Awards díjazottjai és a saját, GS Awards jelöltjei is prezentálják, hogy mennyire erős éven vagyunk túl, amelyben egymást érték olyan kiváló videojátékok, mint a Baldur's Gate 3, az Alan Wake 2 vagy éppen a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Így az ünnepek alkalmával lehetőség adódik rá, hogy pótoljuk azokat, amik év közben kimaradtak, viszont mindenki szabadideje véges, ezért meg kell gondolni, hogy mit fogyasztunk el két adag bejgli/halászlé/töltött káposzta között. 

A How Long To Beat honlap nagyon hasznos, ha utána akarunk nézni, hogy egy kiszemelt játék nagyjából mennyi időt vesz majd el az életünkből, de természetesen játékostól függ, hogy valójában mennyi a vége: van, aki végigrohan, míg más minden bokor mögé benéz. 

Az év végéhez közeledve a How Long To Beat megosztotta Twitteren/X-en, hogy mi az a tíz 2023-as videojáték, amiket a játékosok adatai alapján a leghosszabb ideig tart végigjátszani - természetesen azok nem számítanak bele, amiket végtelenségig lehet játszani, mint például a multiplayer címek.

Hirdetés

Valószínűleg sokaknak azonnal a Larian Studios GOTY-díjas szerepjátéka, a Baldur's Gate 3 ugrik be elsőnek, amely meglehetősen masszív alkotás, és a döntések következményeinek köszönhetően többször is érdemes nekifutni, azonban meglepő módon nem ez került az első helyre.

Íme a top 10, amiknél természetesen átlagot számoltak: 

  1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: 110 óra
  2. Baldur's Gate 3: 105 óra
  3. Octopath Traveler II: 80 óra
  4. Starfield: 65 óra
  5. Fire Emblem Engage: 63 óra
  6. Final Fantasy XVI: 58 óra
  7. Hogwarts Legacy: 46 óra
  8. Diablo IV: 41 óra
  9. Lies of P: 37 óra
  10. Wo Long: Fallen Dynasty: 35 óra

Ti ezek közül mennyit játszottatok végig idén? És mennyit terveztek jövőre?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)