Hirdetés

Kiderült, hogy mikor jön a Frostpunk 2

|

Az Xbox Partner Preview során fontos információkat kaptunk a 11 bit Studios városmenedzselős játékának folytatásáról.

Hirdetés

A 11 bit Studios már az év elején megmutatta bővebben is a Frostpunk 2 játékmenetét, amelyből megtudhattuk, hogy amit az első részben tapasztaltunk, az még semmi sem volt ahhoz képest, mint ami ránk vár: a metropolisz irányításának hálátlan feladata nemcsak az erőforrások menedzselését jelenti, hanem olyan kihívásokkal való szembenézést is, mint a társadalmi különbségek vagy a morális dilemmák. Ismét két rossz közül kell majd választanunk a kisebbet a túlélés érdekében. 

A stúdió korábban azt is bejelentette, hogy a folytatás a PC-s Game Passba is bekerül, már a megjelenése napján, azt viszont mostanáig nem konkretizálta, hogy mikor számíthatunk a játékra.

Hirdetés

Az Xbox Partner Preview keretében a 11 bit Studios pótolta ezt a hiányosságot, és egy hangulatkeltő előzetessel elárulta, hogy a Frostpunk 2 2024. július 25-én fog megjelenni. A rövid videóban egyúttal ízelítőt kaptunk a fagyos város irányításából, a hatalomért küzdő frakciókból és a terjeszkedésből is: 

Az előrendelőknek meglesz az a kiváltsága, hogy játszhatnak a bétával, ráadásul már áprilisban. A Deluxe Edition hozzáférést ad három megjelenés utáni DLC-hez, és lehetőséget ad rá, hogy a játékosok 72 órával korábban vessék bele magukat a sztorimódba. Egyébként a teljes játékot a PC (Steam, Epic Game Store, GOG) mellett később ki fogják adni PS5-re és Xbox Series X/S-re is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)