Hirdetés

Kiderült, hogy miről is szól majd az új többjátékos Far Cry epizód

|

Két nagy Far Cry projekten is dolgozik a Ubisoft. Ma egy meglepően részletes beszámoló érkezett a többszereplős darabról.

Hirdetés

Azt már korábbi jelentésekből megtudhattuk, hogy a Ubisoftnál két Far Cry epizód is formálódik. Ezek egyike a Far Cry 7, ami állítólag radikálisan újszerű megközelítésben bővíti a szériát. Majd hisszük, ha látjuk (illetve majd hisszük, ha már nem látunk több felderítő tornyot), de a lényeg, hogy a Far Cry 7 mellett egy multiplayer orientált részis készül. Ez utóbbiról tált most ki az Insider Gaming meg nem nevezett forrásokra támaszkodva.

A portál információi szerint egy extraction shooterről van szó, ami Alashnica képzeletbeli országában játszódik. A helyszín a valós világbeli Alaszkára épül, szóval lehet készülni hegyekre, hóra, fákra és hideg éjszakákra.

Hirdetés

A célunk, hogy összeszedjünk annyi lootot, amennyit csak lehet, aztán éljük túl a meccset, miközben a többi játékos ránk vadászik. A halál végleges, így a szintünk, képességeink és a zsákmányunk is odalesz, ha elkapnak minket. Szerencsére a cuccainkat lepakolhatjuk majd a menedékünkben, ami a központi helyszíne lesz az új, házon belül csak Project Maverickként emlegetett játéknak.

Ez így alapvetően nem hangzik rosszul, de bármennyire is tetszik a koncepció, egy darabig még nem érdemes izgulnunk miatta. A megjelenést nem tervezik 2025 áprilisánál hamarabb, ami azt jelenti, hogy addig még bármi változhat a koncepcióban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)