Hirdetés

Kiderült, irányíthatjuk-e a Ratchet & Clank: Rift új női lombax karakterét

|

Továbbra sincs sok infónk a Ratchet & Clank: Rift új szereplőjéről, de legalább egy nagyon fontos kérdésre pontos választ kaptunk.

Hirdetés

Múlt hét csütörtökön a PlayStation 5 nagy játékleleplező eseményén mutatkozott be az Insomniac Games egyik jelenleg is készülő címe, vagyis a Ratchet & Clank: Rift - a másik ugyebár a Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Az új Ratchet & Clank játékban természetesen visszatér a széria elválaszthatatlan párosa, de most kiderült, hogy csatlakozni fog hozzájuk egy új irányítható karakter is. 

Hirdetés

Az előzetesben látott, egyelőre még név nélküli, méretes kalapácsot forgató lombax hölgy ugyanis nem csak társunknak szegődik a kaland során, hanem bizony az irányítást is átvehetjük majd felette. Ezt maguk az Insomniac Games illetékesei erősítették meg nemrég. Kíváncsian várjuk, hogy ki is ő valójában, illetve remélhetőleg hamarosan azt is megmutatják majd nekünk, hogyan fest a játékmenet, ha épp őt irányítjuk.

A Ratchet & Clank: Rift Apart kizárólag PlayStation 5 konzolokra fog megjelenni, de azt jelenleg még nem tudni, hogy egészen pontosan mikor is érkezik, most még a megjelenés évét sem kötötték az orrunkra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)